Naar IN-Z.be

Loopbaanbegeleiding

Onze respectvolle en warme aanpak stimuleert mensen en versterkt je gevoel van eigenwaarde. We werken zeer concreet, toepasbaar en op maat van jouw noden en behoeften.

Hiervoor maken we gebruik van zeer afwisselende methodieken: vragenlijsten, invuloefeningen, open opdrachten, reflectieoefeningen, … We focussen niet alleen op je werk en je loopbaan. Waar zinvol nemen we ook de rest van je context (gezin, omgeving, woonplaats, leeftijd, …) mee in het proces zodat we jou de beste loopbaanbegeleiding kunnen aanbieden.

Loopbaanbegeleiding: hoe werkt dat?

Professionele en individuele begeleiding via loopbaancheques. We matchen jou aan onze coaches Maria, Dorien of Joke en begeleiden je naar de volgende stap in je carrière.

Dit zijn de stappen die we samen nemen:

  1. Vrijblijvende kennismaking: een goed gevoel vormt de basis van de samenwerking tussen jou en je coach. Daarom voorzien wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen en we je verwachtingen bespreken.
  2. Begeleidingstraject van 4 uur: door middel van reflectieoefeningen, zelfevaluaties en gesprekken staan we stil bij wie je ben, wat je wil en kan, wat je motiveert, ... . We analyseren je loopbaanverleden, je huidige situatie en nemen dit als basis om je toekomstige loopbaan te bepalen.
  3. Wil je hierna graag nog bijkomende ondersteuning bij het ondernemen van je acties, kan je kiezen voor een vervolgtraject van 3 uur.
  4. Tot 12 maanden na het beëindigen van je loopbaanbegeleiding kan je bij je loopbaanbegeleider terecht voor een gratis nazorggesprek. Dit duurt 30 min indien je enkel koos voor het begeleidingstraject, 1 uur indien je ook koos voor het vervolgtraject.

Erkend loopbaancentrum

IN-Z is een erkend loopbaancentrum en werkt met loopbaancheques. 

Getuigenissen loopbaanbegeleiding

"Dankzij loopbaanbegeleiding bij IN-Z ben ik er in geslaagd voor mezelf uit de moeilijke beroepskeuze te geraken. Ik was erg opgelucht dat ik snel terecht kon, gezien de urgentie van de te nemen beslissing. Ik ben zeer tevreden over de methode van aanpak, de huiswerkopdrachten, de ondersteuning en van mijn uiteindelijke beslissing. Het gaf me ook een goede grond om deze beslissing aan de buitenwereld te kunnen mededelen. "
 
"Zeer professionele aanpak, kritische bedenkingen, goede terugkoppeling van tegenstrijdigheden in mijn eigen gedachten, vriendelijke en warme persoonlijke ontvangst, individueel aangepaste opdrachten en methodes, geen beslissing in mijn plaats genomen maar wel enorme ondersteuning geboden en inzichten die ik (ondanks dat ik met veel mensen in mijn omgeving reeds erover gesproken had) zelf niet verworven had."
 
"De aanpak met eigen inventarisaties en reflecties werkt heel goed en maken het ook mogelijk om de begeleiding in korte tijd te realiseren. Mijn loopbaanbegeleider had zeer veel empathie, leefde zich enorm snel in in mijn situatie en begreep de wensen die ik had. Zeer aangename begeleiding!"

Hoe starten met loopbaanbegeleiding van IN-Z?

Contacteer ons voor een eerste gesprek. Breng je loopbaancheques mee tijdens je kennismaking, dan kan je meteen aan de slag.
 
Voor meer informatie, contacteer ons vrijblijvend:
IN-Z, Welzijnscampus 5 bus 11, 3600 Genk,  0474/09 63 02, loopbaanbegeleiding@in-z.be

Locaties:
IN-Z, Stadsheide 6, 3500 Hasselt
IN-Z, Welzijnscampus 5 bus 11, 3600 Genk
IN-Z (gebouw Beweging.net), Martelarenlaan 8, 3010 Kessel-Lo (Leuven)
IN-Z, Ambachtslaan 1009, 3990 Peer

Praktische informatie

Wil je graag weten of jij in aanmerking komt voor loopbaancheques of hoe je loopbaancheques moet aanvragen?

Klik dan hier voor meer informatie.

Elkaar beter leren kennen?

Heb je zin om ons beter te leren kennen en zelf te ontdekken waarom onze klanten zo opgetogen zijn?
Wil je graag meer info over loopbaanbegeleiding?
Dan spreken we graag eens af voor een eerste kennismaking. Zin in een goed gesprek? Wij wel!

vzw IN-Z training & begeleiding
Welzijnscampus 5 bus 11
3600 Genk
T 011 57 01 60
trainingenbegeleiding@in-z.be