Naar IN-Z.be

'Succesvol samenwerken - Maak van je team een goed geoliede machine!' te Leuven

Samenwerken is niet altijd eenvoudig en vanzelfsprekend. Het verloopt soms moeizaam waardoor je teamleden gedemotiveerd raken en er irritaties ontstaan. Overlegmomenten lopen niet goed, besluitvorming verloopt moeizaam en verantwoordelijkheden worden niet of nauwelijks opgenomen. Wat kan je als leidinggevende doen om van je team een goed geoliede machine te maken?

In deze training focussen we op 2 belangrijke items. Het eerste item is ‘diversiteit’. Leer je team zich openstellen voor de verschillen die er onderling zijn. Om dit te kunnen doen, geven we je in deze training een aantal concrete tools mee om het thema diversiteit in te zetten in je team om zo de samenwerking te versterken.

Nog een belangrijk item is het leren inbreken in de gedragspatronen die er zijn binnen je team. Daarvoor moet je team zich van die patronen bewust zijn om dan te kunnen kijken naar wat nodig is om een passende gedragsverandering te realiseren.

Om je als leidinggevende hierbij te ondersteunen, werken we met de oplossingsgerichte methode. De focus van je team is dan de oplossing. Welk doel streven we na, op welke manier werken we daar naartoe en wat is ervoor nodig om het te bereiken?

Tijdens de training ‘Succesvol samenwerken’ bieden we concrete tools aan die we d.m.v. praktijkgerichte oefeningen inoefenen. We maken de vertaalslag naar je eigen team door ruimte te geven voor eigen cases en praktijkvoorbeelden, je formuleert een persoonlijk actieplan zodat de transfer naar de eigen werkvloer vlotter verloopt.

Interesse? Schrijf je in voor onze training en ontvang handige tips voor het ontwikkelen van gemotiveerde en betrokken medewerkers.

Past deze datum niet voor je? Geef ons een seintje via het contactformulier en we laten je weten wanneer deze opleiding in de toekomst eventueel nog zal doorgaan.

Praktisch

  • Prijs: 290€ per persoon, inclusief broodjeslunch
  • Uren: van 8u30 to 17u00 (inclusief 30 minuten middagpauze)
  • Na ontvangst van uw inschrijving bezorgen wij u per mail een bevestiging van uw deelname en de praktische afspraken. De factuur wordt verstuurd na de opleiding.
  • Erkenning KMO-portefeuille 'opleiding' (erkenningsnummer DV.0233215)
  • Erkenning in het kader van het 'functiecomplement'
  • Qfor - kwaliteitslabel

Schrijf je in

Is je interesse gewekt en wil je graag deelnemen aan deze sessie?
Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier!