Naar IN-Z.be

Medewerkers aan boord houden, vanzelfsprekend?!

Lieve Gerrits, Manager Intensieve Dienstverlening bij de VDAB, heeft het recent nog benoemd tijdens onze ‘Academische High Tea.’ Een goed retentiebeleid is één van de uitdagingen voor onze werkgevers op de veranderende arbeidsmarkt. Naast het aantrekken van personeel moeten werkgevers inzetten op het behouden van hun medewerkers. Onze trainers voelden deze nood reeds aan en ontwikkelden tijdens de zomerperiode een nieuwe training voor ons open aanbod 2020: ‘Medewerkers aan boord houden. Vanzelfsprekend?!’

Goede medewerkers vinden is geen eenvoudige opdracht. Organisaties steken veel tijd, geld en energie in het aantrekken, aanwerven en opleiden van nieuwe medewerkers. Natuurlijk hoop je dat na deze inspanningen, je de vooropgestelde resultaten kan bereiken binnen een aangename werkomgeving.

Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers zich verbonden voelen met je organisatie? Hoe sta je in voor het werkgeluk van je medewerkers? Hoe houd je de achterdeur dicht en zorg je voor een minimaal verloop? 6 factoren bepalen dit succes en jij hebt hier impact op!

Heb je interesse in deze training, houdt dan zeker ons aanbod in het oog of geef ons alvast een seintje.

Binnenkort worden de data van deze training bekend gemaakt.