Naar IN-Z.be

Blog

Psychologische basisbehoefte: verbondenheid

In tijden van corona wil IN-Z Training & Begeleiding jullie blijven voeden en de aandacht leggen op persoonlijke groei. Dit door tips te delen met de mensen rondom ons. Al is de fysieke afstand groot geworden door de getroffen maatregelen, toch willen we in verbinding blijven met ons netwerk van verschillende klanten: werkzoekenden, werknemers, leidinggevenden en organisaties.

Lees meer

Onderzoek SERV

Uit de werkbaarheidscijfers van de Sociaal-Economisch Raad van Vlaanderen (SERV) blijkt dat de werkbaarheid van jobs in Vlaanderen erg onder druk staat. IN-Z training & begeleiding kan je werknemers en leidinggevenden trainen rond deze knelpunten.

Lees meer

Tentoonstelling Kunst-Werk II

Kunst-Werk is een project dat ondersteund wordt door ESF en niet-werkende vrouwen dichter bij de arbeidsmarkt wil brengen. Via individuele en collectieve werkvormen spelen zij in op oriëntering, activering, welzijn en cultuur. Kunst vormt daarin een rode draad.

Lees meer

Week van de werkstress

In Nederland organiseren ze deze week de ‘week van de werkstress.’ Wat kan je zelf doen om bij te dragen aan je eigen werkgeluk? Hoe neem je je werkgeluk zelf in handen?

Lees meer

Ga elke dag fluitend naar je werk

Het merendeel van je leven breng je op het werk door, dus dan kan je er maar beter voor zorgen dat je je goed voelt in je werk. Ontdek of jij werk doet dat écht bij jou past.

Lees meer