Naar IN-Z.be

Werknemers - Productkennis en schoonmaaktechnieken

Van een huishoudhulp wordt enige vaardigheid en kennis verwacht zoals weten hoe schoon te maken, kunnen werken met schoonmaakproducten en materialen, kunnen omgaan met klant(en), ….
 
In deze vorming leren de huishoudhulpen alles over de nieuwste producten, materialen en schoonmaaktechnieken. Ze leren welke schoonmaakproducten er zijn en waarvoor ze gebruikt worden, hierbij krijgen ze de kans om de verschillende schoonmaakproducten te testen en te oefenen op het correct doseren. Tijdens de vorming wordt eveneens het belang van etiketten aangehaald en de mogelijke gevaren bij gebruik van bepaalde schoonmaakproducten besproken.
 
De huishoudhulpen leren de verschillende materialen te hanteren en weten welke materialen nodig zijn voor het onderhoud van een woning. Ook worden er tal van schoonmaaktechnieken herhaald of aangeleerd. Zo kan de huishoudhulp nieuwe technieken uitproberen of eigen technieken optimaliseren om uiteindelijk gemakkelijker, efficiënter en professioneler te werken.
 
Uw huishoudhulpen laten verdiepen in thema’s zoals omgaan met klanten, veiligheidsvoorschriften en tiltechnieken kan met behulp van ons ander aanbod: ‘ergonomie en veiligheid’, ‘klantvriendelijkheid en klantgerichtheid’, ‘werkorganisatie’, …

Doelstellingen

  • Productkennis verbeteren.
  • Materialenkennis verbeteren.
  • Weten welke oppervlaktes, ruimtes, voorwerpen met welke producten en materialen moeten gereinigd worden.
  • Poetstechnieken leren kennen en/of bijsturen en inoefenen.
  • Proberen in te schatten hoeveel tijd je nodig hebt om ruimtes te reinigen.

 

Offerte aanvragen?

Wens je meer info? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!